Dreamz & Property Service

Dreamz property service voor het beheer van uw (tweede) woning, vakantievilla of appartement op Curaçao. Wij nemen graag al uw (huis) zorgen van u over, zodat u met een gerust hart elders kunt wonen.

Na 10 jaar leidinggeven en managen bij bouwmarkten en megastores en ruim 11 jaar ervaring als projectleider in de winkelbouw/verbouw ga ik ‘Marco’ helemaal voor deze nieuwe uitdaging als beheerder. En kan ik de ervaring in het plannen, voorbereiden, leidinggeven/managen, probleemoplossend denken en snel kunnen schakelen heel goed gebruiken.

Dreamz property service biedt beheer op maat voor lange termijn beheer, vakantiebeheer en leegstandbeheer. Omdat het ene huis het andere niet is, stellen wij graag samen met u een passend service pakket samen.

Betrouwbaarheid, eerlijkheid, goede en snelle communicatie, doen wat wij beloven dat is waar Dreamz property service voor staat.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en daadkrachtige beheerder voor uw woning op Curaçao? Neem dan vrijblijvend contact op met Dreamz Property Service: beheer@dreamz-curacao.nl en/of +59 995 210 531

Dreamz Curaçao maakt gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen