Dreamz & Wellness

Wat is wellness? Oorspronkelijk is het woord wellness een samenvoeging van wellbeing en fitness. Maar wat houdt het nu precies in?

Balans
Wellness is vooral het zoeken naar een balans, zowel geestelijk als lichamelijk. Hoewel het woord ontspanning oproept kan het ook voor inspanning staan, inspanning kan immers ook ontspanning opleveren. Tegenwoordig wordt het woord wellness te pas en te onpas gebruikt maar de essentie van het woord is echter nooit verloren gegaan. Het staat nog altijd voor een gezonde manier van leven en bewegen, ook het geestelijke welzijn speelt een belangrijke rol in wellness.

Beauty & Wellness onder de zon
Ook in onze tropische wellness ruimte staat geestelijke en lichamelijke balans centraal. Ontdek hoe onze diverse ontspannende en huid verbeterende gezicht en lichaamsbehandelingen bijdragen aan een gezonde huid en wellbeing voor lichaam en geest.

Phytomer – Beauty by the sea
In onze beauty & wellness maken wij gebruik van het hoogwaardige Franse cosmetica merk Phytomer. Phytomer is een natuurlijk cosmetica merk welke gelooft in de voordelen van de zee. Met de missie om waar ook ter wereld mannen en vrouwen het beste uit de zee te geven, zonder de zee schade aan te doen. Phytomer heeft haar eigen “marine fields” waar algen worden nagemaakt op deze manier kunnen we gebruik maken van alle voordelen welke de zee ons te bieden heeft zonder haar schade toe te brengen. Voor een gezonde en stralende huid is balans heel belangrijk, Phytomer maakt hiervoor gebruik van het ingrediënt Oligomer, welke ervoor zorgt dat er een mooie balans ontstaat.

Meer weten?
Graag delen wij onze passie voor welzijn en nemen u graag mee in de vele mogelijkheden die wij aanbieden hier op het mooie altijd zonnige en warme Dushi Curacao.

Gezonde groeten
Marco en Desiree

Dreamz Curaçao maakt gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang