Dreamz & Longevity

Levenslang gezond – hoe mooi is dat?

Wat is longevity?
Longevity is een geheel nieuwe discipline in de zorg voor persoonlijk welzijn en gezondheid. Het uitgangspunt van Longevity is energiek, vitaal en met minimale lichamelijke ongemakken ouder te worden, zodat de kwaliteit van leven hoog blijft! Longevity gaat er van uit dat een mens zichzelf maakt en onderhoud uit zijn voeding en dat de manier waarop, door evolutie is vastgelegd in zijn genen. Deze genen wijzigen nauwelijks en zijn daardoor nog vrijwel identiek als die van de prehistorische mens. Omdat ieder individu een uniek genenpakket heeft, verschilt de gezonde voedingsbehoefte van persoon tot persoon. Daardoor is voor een langdurig behoud van vitaliteit en gezondheid maatwerk essentieel. Omdat onze leefstijl op geen enkele manier meer overeenkomt met de mens uit de prehistorie, leidt dit tot conflicten met de genetische expressie en geeft gezondheidsproblemen. Het kenmerk van Longevity is balans als gevolg van harmonie. Balans in voeding, beweging, omgang met stress, energie en slapen.

Wil jij ook de beste versie van jezelf leven?
De Longevity Coach richt zich op het verspreiden van kennis over hoe mensen langdurig gezond en vitaal blijven. Zijn doel is om je dagelijks meer bewuste en verantwoorde keuzes te laten maken op het gebied van voeding, beweging, stressmanagement en slaapkwaliteit. Tijdens een Leefstijlanalyse maak je samen met je Longevity Coach een persoonlijk plan van aanpak om uiteindelijk je eigen gezondheid weer in handen te hebben want jij bent nu eenmaal zelf de persoon met de meeste kennis over je eigen lichaam.

Meer weten?
Graag delen wij onze eigen Longevity ervaring met jullie en vertellen heel graag welke mogelijkheden wij bieden hier op het mooie altijd heerlijk zonnige en warme Dushi Curacao.

Gezonde groeten
Marco en Desiree

Dreamz Curaçao maakt gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang