Even voorstellen

Marco & Desiree – Dreamz Vitality – Vitaliteit onder de zon………

Marco & Desiree:
Naast onze gezamenlijke liefde en passie voor het mooie eiland Curacao delen wij sinds kort nog een passie! Dreamz Vitality – Vitaliteit onder de zon! Marco zijn interesse in hoe beïnvloed o.a. slaap, beweging, voeding en stress onze gezondheid, heeft zich omgezet in het aangaan van een compleet nieuwe uitdaging, het volgen van de opleiding tot Longevity Coach. Als Longevity Coach hou je je bezig met hoe mensen zo gezond en vitaal mogelijk ouder kunnen worden, het woord Longevity is afgeleid van de Engelse woorden “long” en “vitality”. In 1ste instantie ging hij deze uitdaging voor zichzelf aan maar zijn enthousiasme groeide met de dag en zijn drive om andere mensen te helpen en verder te brengen in het leven bracht hem op het idee om zijn kennis ook met jullie te delen. Dit in combinatie met de diepgewortelde passie van Desiree voor beauty & wellness en het geven van ontspannende en huid verbeterende behandelingen voor een gezonde huid en een mooie geestelijke en lichamelijke balans, bracht ons tot het idee van Dreamz Vitality.

Onze wegen kwamen samen:
Dertig jaar kennen wij elkaar inmiddels waarvan 15 jaar een heel gelukkig stel! Heel bijzonder dat nu naast onze liefde voor elkaar en onze liefde voor het eiland Curacao ook hier onze wegen samen komen. Dreamz Vitality – Vitaliteit onder de zon, balans als gevolg van harmonie. Geestelijke en lichamelijke balans met als ultiem doel – “Levenslang gezond en de beste versie van jezelf leven!” Dat is waar wij voor staan bij Dreamz Vitality – Vitaliteit onder de Zon!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Heel graag vertellen wij jullie meer over onze ideeën en mogelijkheden en hoe wij jullie kunnen helpen met het ontdekken van de beste versie van jullie zelf!

Wij zijn bereikbaar via de mail en of via WhatsApp op + 31 616 060 486.

Leuk om van jullie te horen.

Vitale groeten
Marco en Desiree

Dreamz Curaçao maakt gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang