Dreamz & Curaçao

Curaçao ligt op ongeveer 9 uur vliegen van Nederland in de Caribische Zee, Curaçao is het grootste en meest authentieke eiland van de benedenwindse eilanden. Het eiland heeft een tropisch klimaat met een temperatuur die het hele jaar tussen de 28 en de 32 graden ligt,
door de vrijwel altijd aanwezige passaatwind voelt het zeer aangenaam aan. Dankzij dit heerlijke klimaat speelt het leven op Curaçao zich voornamelijk buiten af. Het zeewater is gemiddeld 28 graden.

Naast zon, helderblauwe zee en witte stranden heeft Curaçao veel moois te bieden: zoals de ruige noordkust, de zuidkust met de vele pittoreske baaien en gezellige stranden, natuurparken, de prachtige onderwaterwereld, landhuizen, de vele mooie panden, de unieke pontjesbrug en de welbekende gekleurde pandjes in de historische binnenstad van Willemstad.

Curaçao biedt diverse mogelijkheden om van al dat moois te genieten, dit kunt u heel gemakkelijk zelfstandig doen, maar ook zijn er volop mogelijkheden om allerlei activiteiten georganiseerd te doen. Curaçao biedt avontuurlijke mountainbike routes, uitdagende en mooie wandelroutes, volop mooie duik- en snorkelspots, boot- en zeiltochten en de meest pittoreske baaien bereikt u heel gemakkelijk in uw huurauto.

Curaçao biedt een keur aan restaurants en gelegenheden voor een gezellig avondje uit. Van een culinaire verwennerij, het sateetje van de ‘strand’ barbecue, lokale specialiteiten, hippe beach clubs tot het cafeetje in de smalle straatjes van Willemstad.

Dreamz Curaçao maakt gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang