Dreamz & Behandelingen

Een ideale huid, wie droomt er niet van? Stralend, glad, zacht en egaal van teint….. Bij Dreamz beauty & wellness kunt u terecht voor verschillende gelaatsbehandelingen maar ook voor bijvoorbeeld epileren van de wenkbrauwen, verven van de wimpers en wenkbrauwen, de Elleebana wimperlift, harsen van de onderbenen etc. U bent bij Dreamz beauty & wellness aan het juiste adres.

Pure verwennerij voor uw lichaam, vermoeide spieren, pijnlijke gewrichten en stress verdwijnen na een heerlijke lichaamsbehandeling van Dreamz beauty & wellness. We hebben een aantal mooie behandelingen voor u samengesteld die uw lichaam weer nieuwe energie geven.

Een aromatische lichaamsmassage geeft een diepe ontspanning en brengt lichaam en geest weer in balans. U kunt gebruik maken van een half body (back & shoulders) en een full body massage, waarbij wij masseren met weldadige aromatische oliën. Of een Hydrating Konjac Spons Massage dit is een combinatie van een heerlijk reinigende behandeling van de lichaamshuid en een rustgevende massage.